Fancups bekers tijdens evenementen

FANCUPS DRAGEN BIJ AAN SCHONE SPORTPARKEN, STADIONS EN EVENEMENTEN

Duurzaamheid

Wist u dat gemiddeld 85% van het afval op evenementen bestaat uit wegwerpbekers. Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van 1 ecobekers gelijk staat aan gemiddeld 60 wegwerpbekers. 

Sustainability Illustratie - Fancups

Schoon en duurzaam met Fancups

Sportstadions en sportterreinen zijn schoner met het gebruik van herbruikbare Fancups. De opruimkosten zijn lager en de beleving van de bezoekers is groter. Fancups zijn stapelbaar, te reinigen met de hand of in de vaatwasmachine. Daarnaast zijn de Fancups kunststof drinkbekers 100x of meer herbruikbaar en 100% recyclebaar. Ons doel is een Fancups aan ieders lippen voor een duurzaam, veilig en schoon sportevenement en het voorkomen van wegwerpplastic en afval.

Green Fullservice

Met onze Fullservice kunnen Fancups na gebruik worden opgehaald, professioneel gereinigd en gedroogd, waarna ze worden opgeslagen of retour gestuurd. Ons groene spoelcentrum waar tot 10.000 bekers per uur worden gewassen, is energie-neutraal door de aanwezigheid van LED verlichting en zonnepanelen op ons pand.

Return-Recycle Concept

Met ons Return-Recycle Concept nemen wij zogenaamde (bedrukt en onbedrukt) uitvalbekers aan het einde van de levenscyclus retour, reinigen en vermalen ze tot regranulaat. Daarna kunnen wij er weer nieuwe bekers of andere aanverwante producten van maken. Een close-loop van beker en mono-materiaal.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen
met het verbeteren van duurzaamheid?