Fancups bekers tijdens evenementen

FANCUPS DRAGEN BIJ AAN SCHONE SPORTPARKEN, STADIONS EN EVENEMENTEN

Statiegeldsysteem

Om Fancups tijden het evenement goed te laten slagen, kunnen de glazen worden ingezet met een statiegeldsysteem. Alle glazen hebben een waarde van 1 euro die uitbetaald dient te worden aan de consument na inlevering. 

Hoe werkt het statiegeldsysteem?

1

Wanneer een bezoeker aan de bar een drankje komt bestellen dan wordt het drankje plus 1 of 2 euro statiegeld voor de beker in rekening gebracht.

2

De bezoeker kan de statiegeldbeker terugbrengen naar de bar en ontvangt bij een nieuwe bestelling zonder bijbetaling een andere gevulde beker.

3

Geen nieuwe bestelling? Dan ontvangt men het betaalde statiegeld weer retour bij inlevering van de beker.

4

Ook kan er gewerkt worden met statiegeldbonnen of -munten. Digitaal betalen en cashless statiegeld retour betalen kan via PayCup.

PayCup

Wanneer je een digitaal statiegeld systeem wilt toepassen tijdens jouw sportevenement, kun je gebruik maken van het cashless PayCup betaal- en statiegeldsysteem. Statiegeld voor ingeleverde bekers, wordt na het evenement retour overgemaakt op de bankrekening van de bezoeker. Meer informatie vind je in de video. 

Toolkit

Wij hebben diverse promotie- en voorlichtingsmateriaal klaar staan om te gebruiken tijdens het sportevenement zoals posters en instructies voor het personeel in onze toolkit.

Meer weten over het statiegeldsysteem?