Fancups bekers tijdens evenementen

FANCUPS DRAGEN BIJ AAN SCHONE SPORTPARKEN, STADIONS EN EVENEMENTEN

Logistiek

Wij zorgen voor elke stap in het logistieke proces. Van het brengen naar elk verkooppunt, na afloop weer ophalen en tellen per outlet, digitale registratie, tot het reinigen en opslaan van Fancups. Zorgeloos, zorgvuldig, snel en gemakkelijk!

Wat kunnen wij voor jou doen?

Duurzame kunststof opslagkisten

Vervoer en opslag van de Fancups in duurzame kunststof opslagkisten gemaakt van gerecycled materiaal. Verpakkingsinstructie in binnenkant deksel en kisten worden verzegeld.

Duurzame pallets of speciale rolcontainers met slot

Aan- en afvoer gebruikte Fancups voor en na afloop wedstrijden of evenementen op duurzame pallets of in speciale rolcontainers met slot, nummer en/of markering.

Distributie over alle horeca verkooppunten

Distributie over alle horeca verkooppunten in stadion, op sportterrein of bij evenement.

Opslag tot 1500 schone bekers

Levering van mobiele RVS Cup Carrier met uniek veersysteem voor opslag tot 1500 schone bekers. En vaste RVS Cup Collector buizen voor inzameling vieze bekers tot max. 50 stuks per buis.

Cashless betaling- en statiegeldsysteem
Gebruik van PayCup, een cashless betaling- en statiegeldsysteem (via pinpas of telefoon).
Gebruik van GreencupApp

Met onze GreencupApp worden alle leveringen en retourontvangsten aan bekers digitaal geregistreerd per verkooppunt en in totaal. Gekoppeld aan een automatische verwerking retourgegevens in ons voorraadmanagementsysteem.

Hygiënisch en milieubewust gereinigd en gedroogd
In onze groene spoelfabriek worden gebruikte Fancups en kisten professioneel, hygiënisch en milieubewust gereinigd en gedroogd.
IMG_20190804_001814

Meer weten over logistiek?